Avaleht

Marje Ale

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Animaator
Faasi-ja ümberjoonistaja
2014 "Must stsenaarium" Animafilm Animaator
2014 "Põhjatäht" Animafilm Animaator
2013 "Ada + Otto" Animafilm Animaator
2013 "XYZtopia" Animafilm Animaator
2012 "Ussinuumaja" Animafilm Animaator
2012 "Villa Antropoff" Animafilm Animaator
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Animaator
2009 "Krokodill" Animafilm Animaator
2009 "Õhus" Animafilm Animaator
2009 "Tuukrid vihmas" Animafilm Animaator
2008 "Elu ilma Gabriella Ferrita" Animafilm Animaator
2008 "Köögi dimensioonid" Animafilm Animaator
2007 "Läänemerelinik" Animafilm Animaator
2007 "Ma kuklas tunnen..." Animafilm Animaator
2007 "Must lagi" Animafilm Animaator
2007 "Seinameistrid" Animafilm Animaator
2007 "Substantia stellaris" Animafilm Animaator
2007 "Sügiseleegia" Animafilm Animaator
2007 "Taimne direktor" Animafilm Animaator
2007 "Tuled öös" Animafilm Animaator
2007 "Üks" Animafilm Animaator
2007 "Viimane sigaret" Animafilm Animaator
2006 "Elu maitse" Animafilm Animaator
2006 "Leiutajateküla Lotte" Animafilm Animaator
2006 "Maraton" Animafilm Animaator
2005 "Frank ja Wendy " Animafilm Animaator
2005 "Green Power" Animafilm Animaator
2005 "Hoop ühiskonna kuklasse" Animafilm Animaator
2005 "Jääkarude paraad" Animafilm Animaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm