Avaleht

Anu Aun

Huviinfo

  • Filmograafia:

    (arenduses) Eia jõulud Tondikakul (mängufilm), Luxfilm ja Kinosaurus Film, režissöör
    (tootmises) Vetelkõndija (dokumentaalfilm), Luxfilm, režissöör ja produtsent
    2016 Polaarpoiss (mängufilm), Luxfilm, režissöör ja stsenarist
    2014 Impromptu (dokumentaalfilm), Luxfilm, toimetaja; režissöörid Priit Pääsuke ja Mart Taniel
    2014 Looduslaps (dokumentaalfim sarjast Eesti Lood), Luxfilm, režissöör ja produtsent
    2012 Südamest skaut (dokumentaalfilm), Luxfilm, režissöör
    2011 Keelatud Vili (dokumentaalfim sarjast Eesti Lood), Luxfilm, režissöör
    2010 Vahetus (lühimängufilm), Luxfilm, produtsent, režissöör ja stsenarist
    2007 Indigo tuba (lühimängufilm, tudengifilm), Luxfilm, produtsent, režissöör ja stsenarist
    2007 Savikodu (dokumentaalfim sarjast Eesti Lood), Luxfilm, režissöör
    2006 Lutsepa lugu (dokumentaalfilm), Luxfilm, produtsent ja režissöör
    2004 Kodused asjad (lühimängufilm, tudengifilm), LuxFilm / Parunid ja Vonid, produtsent, režissöör ja stsenarist
    2003 Liivakellade parandaja (telefilm), Exitfilm, režissöör ja stsenarist
    2002 making of “Nimed marmortahvli taga ”, Taskafilm, produtsent ja režissöör
    2002 making of "Heades Kätes", Allfilm, režissöör ja toimetaja

    Tööd stsenaariumi toimetajana:

    2008 Must Peeter (lühimängufilm), Luxfilm, stsenaariumi toimetaja
    2005 Sagedused (lühimängufilm), Parunid ja Vonnid, stsenaariumi toimetaja

    Reklaamid:

    „EMT – Mobiil ID“ (produtsent) Agentuur: Divisjon, tootja: Nafta
    „Kalev-Pralinee“ (režissöör) Agentuur: Divisjon, tootja: Reklaamfilm
    „Linex forte – Hiinakas“ (produtsent) Agentuur: TBWA, tootja: Luxfilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm