Avaleht

Anu Aun

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõnis Mägi. Vaikus valguses" Dokumentaalfilm Toimetaja
Stsenaariumi toimetaja
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2015 "Impromptu" Dokumentaalfilm Toimetaja
2014 "Looduslaps" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2012 "Südamest skaut" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
2011 "Keelatud vili" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2010 "Vahetus" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Dialoogi autor
2008 "Must Peeter" Mängufilm Toimetaja
2007 "Indigo tuba" Mängufilm Produtsent
Režissöör
2007 "Mis iganes, Aleksander! " Mängufilm Produtsent
2007 "Savikodu" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2006 "Lutsepa lugu" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Toimetaja
2005 "Kodused asjad" Tudengifilm Režissöör
Produtsent
Stsenarist
2005 "Sagedused" Tudengifilm Toimetaja
2003 "Liivakellade parandaja" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2002 "Nimed marmortahvli taga" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
2001 "Heades kätes" Dokumentaalfilm Režissöör
Toimetaja
2001 "Laske mul minna" Tudengifilm Režissöör
Produtsent
Stsenarist
2001 "Ränk ja Kilk" Mängufilm Toitlustaja (kokk)

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm