Avaleht

Harald Läänemets

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1977 "Antennid jääs" Animafilm Helioperaator
1977 "Karikakramäng: Salakütt " Mängufilm Helirežissöör
1976 "Aeg elada, aeg armastada " Mängufilm Helirežissöör
1975 "Indrek " Mängufilm Helioperaator
1975 "Lugu jänesepojast" Animafilm Helioperaator
1975 "Röövpüüdjajaht" Tudengifilm Helirežissöör
1974 "Inimeste maja" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1973 "Ukuaru " Mängufilm Helirežissöör
1972 "Ettevaatust, kaabel!" Animafilm
Muud liigitused
Helirežissöör
1972 "Verekivi " Mängufilm Helirežissöör
1971 "Don Juan Tallinnas " Mängufilm
Muusikafilm
Helioperaator
1970 "Tuulevaikus " Mängufilm Helioperaator
1969 "Kevade " Mängufilm Helirežissöör
1968 "Hullumeelsus " Mängufilm Helirežissöör
1967 "Viini postmark " Mängufilm Helirežissöör
1966 "Aednik Ferdinand Laaser" Filmikroonika Helioperaator
1966 "Aleksander Helm" Filmikroonika Helioperaator
1966 "Eesti Soojuselektrijaama ehitusel" Filmikroonika Helioperaator
1966 "Helisild Tallinn-Helsingi" Filmikroonika Helioperaator
1966 "Kaarel Karmi juubel" Filmikroonika Helioperaator
1966 "Kauplusemööbel" Filmikroonika Helioperaator
1966 "Kirjad Sõgedate külast " Mängufilm Helirežissöör
1966 "Malespordikooli avamine" Filmikroonika Helioperaator
1966 "Monument Tehumardis" Filmikroonika Helioperaator
1966 "Saunad" Filmikroonika Helioperaator
1966 "Sport. Jalgrattakross" Filmikroonika Helioperaator
1966 "Sport. Pesapall" Filmikroonika Helioperaator
1966 "Sügis" Filmikroonika Helioperaator
1966 "Tulevased miilitsad" Filmikroonika Helioperaator
1966 "Turismirong Saksa DV-st" Filmikroonika Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm