Avaleht

Harald Läänemets

Harald Läänemets

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1977 "Antennid jääs" Animafilm Helioperaator
1977 "Karikakramäng: Salakütt " Mängufilm Helirežissöör
1976 "Aeg elada, aeg armastada " Mängufilm Helirežissöör
1975 "Indrek " Mängufilm Helioperaator
1975 "Lugu jänesepojast" Animafilm Helioperaator
1975 "Röövpüüdjajaht" Tudengifilm Helirežissöör
1974 "Inimeste maja" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1973 "Ukuaru " Mängufilm Helirežissöör
1972 "Ettevaatust, kaabel!" Animafilm
Muud liigitused
Helirežissöör
1972 "Verekivi " Mängufilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm