Avaleht

Madli Lääne

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Merle Karusoo (tootmises)" Dokumentaalfilm Režissöör
2019 "Matusepäevikud" Dokumentaalfilm Monteerija
2017 "Kolm päeva augustis" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2015 "Need, kes julgevad" Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Vaikuse kutse" Dokumentaalfilm Režissöör
2012 "Kaleva müsteerium" Dokumentaalfilm Monteerija
2012 "Saarte värvid" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2012 "Valge ruut" Tudengifilm Monteerija
2011 "Keelatud vili" Dokumentaalfilm Monteerija
2011 "Tallinna kilud" Mängufilm
Muud liigitused
Monteerija
2010 "Üleriigiline õnn" Dokumentaalfilm Monteerija
2009 "Isa, Poeg ja Teatri Vaim" Dokumentaalfilm Monteerija
2008 "Doktor Kloun" Dokumentaalfilm Monteerija
2008 "Seks ja surm: Veresidemed" Mängufilm Monteerija
2008 "Toomiku film" Dokumentaalfilm Monteerija
2006 "Tähelepanu, start!" Dokumentaalfilm Režissöör
Monteerija
2005 "Rahvuslik sport" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2004 "Sensatsiooniline Tartu Kevadbänd" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
Teksti autor
2003 "Järelevalveinspektor" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2003 "Sulg" Dokumentaalfilm Direktor
2002 "Mängust mängu" Tudengifilm Režissöör
2001 "Kus suitsu seal…" Tudengifilm Režissöör
Operaator
Stsenarist
2001 "Mäng" Tudengifilm Režissöör
Operaator
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm