Avaleht

Anton Hansen Tammsaare

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Kirjandusliku alusteose autor
2010 "Bluus ja hing" Tudengifilm Kirjandusliku alusteose autor
2010 "Deus ex Machina" Tudengifilm Kirjandusliku alusteose autor
2010 "Ei oska filmi teha" Tudengifilm Kirjandusliku alusteose autor
2010 "Hingelt ära" Tudengifilm Kirjandusliku alusteose autor
2010 "Hirm" Tudengifilm Kirjandusliku alusteose autor
2010 "Lihtsalt üks surm" Tudengifilm Kirjandusliku alusteose autor
2010 "Õndsus" Tudengifilm Kirjandusliku alusteose autor
2010 "Põrgu ekspress" Tudengifilm Kirjandusliku alusteose autor
2010 "Saatana Vodevill" Tudengifilm Kirjandusliku alusteose autor
2009 "Kuni surm meid lahutab" Tudengifilm Kirjandusliku alusteose autor
2008 "Kuraditõestus" Tudengifilm Kirjandusliku alusteose autor
2006 "Põrgupõhja uus vanapagan" Tudengifilm Kirjandusliku alusteose autor
2006 "Põrgupõhjas" Tudengifilm Kirjandusliku alusteose autor
2006 "Vanapagan" Tudengifilm Kirjandusliku alusteose autor
2002 "Hing sees" Animafilm Kirjandusliku alusteose autor
1986 "Kevadine kärbes" Animafilm Kirjandusliku alusteose autor
1979 "Kõrboja peremees " Mängufilm Kirjandusliku alusteose autor
1979 "Poiss ja liblikas" Animafilm Kirjandusliku alusteose autor
1977 "Põrgupõhja uus Vanapagan" Telemängufilm
Muud liigitused
Kirjandusliku alusteose autor
1975 "Indrek " Mängufilm Kirjandusliku alusteose autor
1964 "Põrgupõhja uus Vanapagan" Mängufilm Kirjandusliku alusteose autor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm