Avaleht

Toomas Lõhmuste

Toomas Lõhmuste

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Eesti küla Ghanas" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2016 "Gorillamajandus" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2016 "India - teel tippu" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2016 "Myanmar - tarkuse tuulajad" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2016 "Sädemete jõed" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2016 "Südametunnistus mobiiltelefonis" Dokumentaalfilm Diktor
2012 "Deemonid" Mängufilm Kasiino omanik
2012 "Sinine kõrb" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2011 "Nöbinina" Teleseriaal politseiülem
2010 "Ehituskunstnik Toomas Rein" Dokumentaalfilm Teksti lugeja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm