Avaleht

Karl Lõhmus

Karl Lõhmus

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1998 "Georgica " Mängufilm Kaameratehnik
1989 "Äratus " Mängufilm II operaator
1988 "Ma pole turist, ma elan siin " Mängufilm II operaator
Kombineeritud võtete operaator
1988 "Näkimadalad IV jagu " Telemängufilm II operaator
1987 "Metsluiged" Mängufilm Operaatori assistent
1987 "Näkimadalad I jagu " Telemängufilm Operaatori assistent
1987 "Ringhoov" Tudengifilm Kombineeritud võtete operaator
1986 "Elujõgi" Animafilm Operaatori assistent
1986 "Kaelkirjak" Animafilm Operaatori assistent
1986 "Kevadine kärbes" Animafilm Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm