Avaleht

Eve Luup

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Kosmonaut" Animafilm Värvija
Faasi-ja ümberjoonistaja
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2019 "Orpheus" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2016 "Fatcula" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2016 "Linnugripp" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2016 "Siseilmadest väljas" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2016 "Täismaja" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2015 "Alateadvuse maja" Animafilm Animaator
Faasi-ja ümberjoonistaja
2015 "Piano" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2014 "Must stsenaarium" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm