Avaleht

Tiit Lutter

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1970 "Aatomik" Animafilm Nukutegija
1970 "Mis? Kes? Kus?" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1969 "Eesel, heeringas ja nõialuud" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1969 "Lindude ja loomade sõda" Animafilm Nukutegija
1969 "Uhti, uhti uhkesti..." Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
Nukutegija
1968 "Ahvipoeg Fips" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1968 "Operaator Kõps kiviriigis" Animafilm Nukutegija
1967 "Jussikese seitse sõpra" Animafilm Nukutegija
1967 "Vanapagan sulast kauplemas" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1966 "Jonn" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm