Avaleht

Tarvo Sõmer

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Suur skandaal" Tudengifilm August Gailit
2017 "Lotte lood" Teleseriaal karu Eduard
2014 "Väikelinna detektiivid" Teleseriaal Roobert Üürike
2013 "Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus" Mängufilm Roobert Üürike
2012 "Nurjatud tüdrukud" Teleseriaal Harald SImeon
2012 "Renessanss" Tudengifilm Paks mees
2009 "Kättemaksukontor" Teleseriaal Tiit Marvel
2009 "Päeva lõpus " Mängufilm Hannes
2000 "Me saame hakkama" Teleseriaal Kojamees
1998 "Öine navigatsioon" Tudengifilm hääl - Elektritraadid
1997 "Külla tuli" Tudengifilm Tuletõrjuja
1995 "McCulloc" Tudengifilm Jüri
1995 "Ta-ram, ta-ram" Tudengifilm Noormees
1993 "Õnne 13" Teleseriaal Priit Torim

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm