Avaleht

Tarvo Sõmer

Tarvo Sõmer

Näitleja Tarvo Sõmer on sündinud 5. mail 1973. aastal. Ta lõpetas 1996. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia Lavakunstikooli XVII lennu (kursuse juhendaja Kalju Komissarov). Samast aastast töötab Rakvere Teatris näitlejana, mänginud ka filmides ja seriaalides.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Lotte lood" Teleseriaal karu Eduard
2014 "Väikelinna detektiivid" Teleseriaal Roobert Üürike
2013 "Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus" Mängufilm Roobert Üürike
2012 "Nurjatud tüdrukud" Teleseriaal Harald SImeon
2012 "Renessanss" Tudengifilm Paks mees
2009 "Kättemaksukontor" Teleseriaal Tiit Marvel
2009 "Päeva lõpus " Mängufilm Hannes
2000 "Me saame hakkama" Teleseriaal Kojamees
1998 "Öine navigatsioon" Tudengifilm hääl - Elektritraadid
1997 "Külla tuli" Tudengifilm Tuletõrjuja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm