Avaleht

Virve Lunt

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1992 "Need vanad armastuskirjad" Telemängufilm II režissöör
1991 "Surmatants " Mängufilm II režissöör
1989 "Perekonnapildid" Mängufilm II režissöör
1987 "Näkimadalad I jagu " Telemängufilm II režissöör
1987 "Näkimadalad II jagu " Telemängufilm II režissöör
1987 "Ringhoov" Tudengifilm II režissöör
1986 "Saja aasta pärast mais " Mängufilm II režissöör
1985 "Bande " Mängufilm II režissöör
1984 "Hundiseaduse aegu " Mängufilm II režissöör
1983 "Nipernaadi " Mängufilm II režissöör
1982 "Kolm tundi rongini " Tudengifilm II režissöör
1981 "Pihlakaväravad " Mängufilm II režissöör
1980 "Metskannikesed " Mängufilm II režissöör
1977 "Surma hinda küsi surnutelt " Mängufilm II režissöör
1976 "Aeg elada, aeg armastada " Mängufilm II režissöör
1975 "Indrek " Mängufilm Režissööri assistent
1974 "Ohtlikud mängud " Mängufilm II režissöör
1973 "Tuli öös " Mängufilm Režissööri assistent
1972 "Väike reekviem suupillile " Mängufilm II režissöör
1971 "Inspiratsioon " Muusikafilm Režissööri assistent
1970 "Varastati Vana Toomas " Mängufilm
Muusikafilm
Režissööri assistent
1969 "Gladiaator " Mängufilm Direktor
1968 "Inimesed sõdurisinelis " Mängufilm Direktor
1966 "Mis juhtus Andres Lapeteusega? " Mängufilm Direktor
1966 "Suur vesi" Dokumentaalfilm Direktor
1965 "Mäeküla piimamees " Mängufilm Direktor
1964 "Pilk Tallinna" Dokumentaalfilm Direktor
1964 "Suusamatk" Dokumentaalfilm Direktor
1963 "Roosa kübar" Tudengifilm Direktor
1962 "Õhtust hommikuni" Tudengifilm Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm