Avaleht

Martinus Daane Klemet

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Hingetoru" Tudengifilm Juhendaja
2019 "Hundipass" Tudengifilm Juhendaja
2019 "Liblikaefekt" Tudengifilm Juhendaja
2019 "Memm Manja" Tudengifilm Juhendaja
2019 "Unelemus" Tudengifilm Juhendaja
2018 "Cante" Tudengifilm Digitaalne järeltöötlus
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Komposiit
2018 "Maasikaõgijad" Animafilm Kunstnik
Kaadripaigutus
2016 "Fatcula" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Animaator
Monteerija
Komposiit
3D mudel
2016 "Karu hindab pruute" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Animaator
2015 "Jüri" Dokumentaalfilm Animaator
2014 "Põhjatäht" Animafilm Kunstnik
Komposiit
3D animaator
2013 "XYZtopia" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija
Komposiit
3D animaator
2012 "Prügihunt ja superjänes" Teleseriaal Graafiline disainer
2009 "Õhus" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm