Avaleht

Ivan Panasjuk

Ivan Panasjuk

Režissöör ja operaator Ivan Panasjuk on sündinud 16. septembril 1984. aastal Kasahstanis ja üles kasvanud Eestis. Ta omandas bakalaureusekraadi Tallinna Ülikoolis ajakirjanduse ja avalike suhete erialal ning magistrikraadi Balti Filmi-ja Meediakoolis dokumentaalfilmi ja video erialal. Töötanud viis aastat ERRi online-toimetuses, lisaks Baltimaades, Venemaal, Saksamaal ja Inglismaal. Alates 2015. aastast tegutseb vabakutselise ajakirjaniku, videoblogija, operaatori ja produtsendina.

 

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Kerro 40" Dokumentaalfilm Operaator
2012 "Päev jääl" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2011 "Lo(o)tus sureb viimasena" Tudengifilm Operaatori I assistent
2010 "Kodus" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2010 "Tallinna sümfoonia" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Operaator
2010 "Trammlinn" Tudengifilm Produtsent
Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm