Avaleht

Ilja Shmidt

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Laps tagaistmel" Tudengifilm Elektrik
2017 "Meeled" Tudengifilm Valgusmeister
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Valgustaja
2016 "Manna" Tudengifilm Produtsent
Operaator
Monteerija
2016 "Ohverdus" Tudengifilm Valgusmeister
2016 "Ridade vahelt lugedes" Tudengifilm Valgustaja
2016 "Snegurochka (Lumeneiu)" Tudengifilm Valgusmeister
2015 "Kalad meres" Tudengifilm Valgustaja
2015 "Pööriöö" Tudengifilm Valgustaja
2015 "Uustulnuk" Tudengifilm Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm