Avaleht

Ingrid Isotamm

Ingrid Isotamm

Näitleja Ingrid Isotamm on sündinud 3. mail 1979. aastal Palamusel ajakirjaniku ja õpetaja peres. Ta lõpetas 1997. aastal Palamuse Keskkooli ja 2001. aastal Viljandi Kultuurikolledži näitleja eriala (III lend, juh. Andres Noormets). Aastatel 2002–2011 töötas Eesti Nukuteatris näitlejana. Tegutseb ka Tartus Karlova teatris. Pälvinud kahel järjestikusel hooajal NUKU Pärli ehk kolleegipreemia. Mänginud teleseriaalides ("Kodu keset linna" (TV3, 2003), "Buratino tegutseb jälle" (ETV 2003), "Saladused" jm) ja mängufilmides „Risttuules“ (2014) ning „Tuliliilia“ (2018), viimases debüteeris peaosatäitjana.

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lõpp" Tudengifilm Piibe Välu
2019 "Ühemeheshow" Mängufilm
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Pia
2017 "Heleni sünnipäev" Mängufilm Heleni sõbranna
2017 "Nukumaja" Teleseriaal Tarmo öde
2016 "Doktor Silva" Teleseriaal Vallavanema naine
2014 "Risttuules" Mängufilm Hermiine
2007 "Puhata ja mängida" Tudengifilm Tütarlaps

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm