Avaleht

Martin Hein

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Süüta mu tuli" Mängufilm
Reklaamfilm
Muud liigitused
Helioperaator
2017 "Heldur " Dokumentaalfilm Helioperaator
2016 "Õuemängud " Dokumentaalfilm Helirežissöör
Helioperaator
2015 "Karikakrapäev" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2010 "Näkilugu" Tudengifilm Helioperaator
2009 "Tudengimuusikal" Muusikafilm
Tudengifilm
Helirežissöör
Heli järeltöötlus
Helirežissöör platsil
2008 "Kuldkala" Amatöörfilm Helimonteerija
Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm