Avaleht

Mark Šandali

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Peep Puksi lugu" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2019 "Sääskedest ja inimestest" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2019 "Sõda igavatele seintele" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2018 "Mäed, mida polnud " Dokumentaalfilm Operaator
Värvimääraja
2018 "Pank " Teleseriaal Värvimääraja
2018 "Su nädal kõlab tuttavalt" Tudengifilm Monteerija
2018 "Vastuvõtt" Dokumentaalfilm Monteerija
Värvimääraja
2017 "Jaanipäev" Dokumentaalfilm Monteerija assistent
2015 "Karikakrapäev" Dokumentaalfilm Operaator
Värvimääraja
2014 "Järjekord" Dokumentaalfilm Värvimääraja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm