Avaleht

Aino Lootus

Aino Lootus

Töötas Tallinnfilmis monteerijana 1953–1990

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1990 "Eesti ja Venemaa vaheline majanduspiir" Filmikroonika Monteerija
1990 "Interliikumise raadiojaam Nadežda" Filmikroonika Monteerija
1990 "Oktoobrirevolutsiooni aastapäev Tallinnas" Filmikroonika Monteerija
1990 "See olemine" Dokumentaalfilm Monteerija
1990 "Sigaretikriis" Filmikroonika Monteerija
1987 "Kas meid polegi olemas" Dokumentaalfilm Monteerija
1987 "Naksitrallid II" Animafilm Monteerija
1986 "Ramsese vembud II" Animafilm
Muud liigitused
Monteerija
1985 "Ramsese vembud I" Animafilm
Muud liigitused
Monteerija
1984 "Lõikus" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm