Avaleht

Henrik Kalmet

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Sandra saab tööd" Mängufilm Edvin
2019 "Aasta täis draamat" Dokumentaalfilm Idee
2019 "EnsV" Teleseriaal Teet
2019 "Ükssarvik " Mängufilm Tõnu
2017 "Keti lõpp " Mängufilm LARP 2
2017 "Sangarid" Mängufilm Mario vend
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Lauri
2015 "1944" Mängufilm Voldemar Piir
2015 "Elo" Mängufilm Ants
2015 "Tiibadeta piloot" Mängufilm Albatross 2
2014 "Nullpunkt" Teleseriaal Esko
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Esko
2014 "Roosa kampsun" Mängufilm
2013 "Viimane Romeo" Tudengifilm Kostüümikunstniku assistent
2012 "Renessanss" Tudengifilm Mattias
2011 "Kõks" Tudengifilm Jobu
2010 "ENSV" Teleseriaal Teet
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Aktivist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm