Avaleht

Henrik Kalmet

Henrik Kalmet

Näitleja Henrik Kalmet on sündinud 19. aprillil 1986. aastal. Ta lõpetas aastal 2005 Tallinna Gustav Adolfi Gümnaasiumi ja 2012. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli XXV lennu näitlejana ning töötab samast aastast Tallinna Linnateatris.

Tema isa on näitleja ja lavastaja Madis Kalmet ning vend on näitleja Karl-Andreas Kalmet.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Aasta täis draamat" Dokumentaalfilm Idee
2019 "Sandra saab tööd (tootmises)" Mängufilm
2019 "Ükssarvik " Mängufilm Tõnu
2017 "Keti lõpp " Mängufilm LARP 2
2017 "Sangarid " Mängufilm Mario vend
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Lauri
2015 "1944" Mängufilm Voldemar Piir
2015 "Elo" Mängufilm Ants
2015 "Tiibadeta piloot" Mängufilm Albatross 2
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Esko

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm