Avaleht

Henrik Kalmet

Henrik Kalmet

Näitleja Henrik Kalmet on sündinud 19. aprillil 1986. aastal. Ta lõpetas aastal 2005 Tallinna Gustav Adolfi Gümnaasiumi ja 2012. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli XXV lennu näitlejana ning töötab samast aastast Tallinna Linnateatris.

Tema isa on näitleja ja lavastaja Madis Kalmet ning vend on näitleja Karl-Andreas Kalmet.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Sandra saab tööd" Mängufilm
2019 "Aasta täis draamat" Dokumentaalfilm Idee
2019 "EnsV" Teleseriaal Teet
2019 "Ükssarvik " Mängufilm Tõnu
2017 "Keti lõpp " Mängufilm LARP 2
2017 "Sangarid" Mängufilm Mario vend
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Lauri
2015 "1944" Mängufilm Voldemar Piir
2015 "Elo" Mängufilm Ants
2015 "Tiibadeta piloot" Mängufilm Albatross 2

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm