Avaleht

Jan Andresson

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Cerberus" Mängufilm Helioperaator
2020 "Hüvasti, NSVL " Mängufilm Helioperaator
2019 "Aasta täis draamat" Dokumentaalfilm Helioperaator
2019 "Maria paradiis" Mängufilm Poomioperaator
2019 "Ükssarvik " Mängufilm Helirežissöör platsil
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Poomioperaator
2018 "Koma " Dokumentaalfilm Helirežissöör platsil
2018 "Paha lugu: Jõulumüsteerium" Mängufilm Helirežissöör platsil
2017 "Paha lugu: Nissan Patrol" Mängufilm Helioperaator
2017 "Paha lugu: Varakevad" Mängufilm Helirežissöör platsil
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Heli järeltöötluse assistent
2017 "Sangarid" Mängufilm Helioperaator
2016 "Ema" Mängufilm Helioperaator
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Helioperaatori assistent
2016 "Üürike ilu" Tudengifilm Helirežissöör platsil
2015 "1944" Mängufilm Helioperaatori assistent
2015 "8 kg" Tudengifilm Helioperaator
2015 "Bänd" Tudengifilm Helioperaator
2015 "Elas kord" Tudengifilm Poomioperaator
2015 "Süüdlane" Tudengifilm Helirežissöör
Heli kokkusalvestaja
Poomioperaator
2014 "Armastus kahe karbi antibiootikumide eest" Tudengifilm Helioperaator
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Igor" Tudengifilm Helirežissöör platsil
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Kas Eestis elavad jääkarud?" Tudengifilm Helirežissöör
Helirežissöör platsil
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Pööripäev" Tudengifilm Helirežissöör platsil
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Abitööline
2013 "August välja!" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Helioperaator
2013 "Kaardimaja" Tudengifilm Poomioperaator
2013 "Raisus südamed" Tudengifilm Poomioperaator
2013 "Süütu" Tudengifilm Helioperaator
2013 "Turbokelk!" Amatöörfilm Produtsent
Stsenarist
Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm