Avaleht

Ilmar Loomann

Avaleht

Ilmar Loomann

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1989 "Süda ei põle ära" Dokumentaalfilm II operaator
1986 "Sõpradel külas" Dokumentaalfilm Operaator
1983 "Küljetuul" Telemängufilm Operaator
1982 "Rituaal" Dokumentaalfilm Kombineeritud võtete operaator
1981 "Piimamehed Põlvast" Dokumentaalfilm Operaator
1980 "Jaapani sügis" Dokumentaalfilm Operaator
1978 "Hind" Dokumentaalfilm Operaator
1973 "Epp Kaidu" Operaator
1971 "Ülo Läänemets" Dokumentaalfilm Operaator
1970 "Kes minevikku ei mäleta..." Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm