Avaleht

Klaudia Tiitsmaa

Klaudia Tiitsmaa

Näitleja Klaudia Tiitsmaa on sündinud 9. septembril 1990. aastal. Ta lõpetas 2009. aastal Türi Majandusgümnaasiumi ja 2013. aastal Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia IX lennu näitleja erialal. Töötab alates 2013. aastast Viljandi teatri Ugala näitlejana. Teatritöö kõrvalt mänginud ka filmides, nt Maria roll Triin Ruumeti filmis „Päevad, mis ajasid segadusse“ (2016), ja telesarjades, nt  läbiv peaosa teleseriaalis „Üheotsapilet“ (2015–2016). Pälvinud mitmeid teatripreemiaid.

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Reetur" Teleseriaal
2018 "Petlik välimus" Tudengifilm Luise
2017 "Armastus?" Tudengifilm Liis
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Maria
2015 "Üheotsapilet" Teleseriaal Klaudia
2014 "Armastus kahe karbi antibiootikumide eest" Tudengifilm Stella
2013 "Öine vahetus" Tudengifilm Marya
2012 "ANKH" Tudengifilm Marya Eddard
2009 "Kättemaksukontor" Teleseriaal Kioko Veega

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm