Avaleht

Elina Litvinova

Elina Litvinova

Läti päritolu filmiprodutsent. Elina Litvinova on õppinud Balti Filmi- ja Meediakooli audiovisuaalse meedia programmis, tal on filmiprodutsendi magistrikraad Suur­bri­tannia National Film and Television Schoolist.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Tegevprodutsent
2018 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Produtsent
2016 "Bodom" Mängufilm Kaasprodutsent
Tegevprodutsent
2015 "Sipelgapesa" Dokumentaalfilm Produtsent
2014 "Ivanipäev" Mängufilm Produtsent
2013 "Mai" Mängufilm Tootmisjuht
2012 "Valge ruut" Tudengifilm Režissööri assistent
2011 "Bittersweet" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Operaator
Monteerija
2010 "Cafe Energia" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2010 "Karosta lapsed" Tudengifilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm