Avaleht

Kim Bakši

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1986 "Armastusavaldus" Dokumentaalfilm Stsenarist
1985 "Merevaigumaa Baltikum" Muud liigitused
Dokumentaalfilm
Stsenarist
1984 "Sada rahvust kutsub: 2. jagu" Muud liigitused Stsenarist
1981 "Nõukogude Eesti" Muud liigitused
Dokumentaalfilm
Stsenarist
1981 "Nõukogude Eesti" Muud liigitused
Dokumentaalfilm
Stsenarist
1979 "Gaasi- ja naftajuhtmete ehitamine" Muud liigitused Stsenarist
1979 "Karm ja leebe Taimõr" Muud liigitused
Reklaamfilm
Stsenarist
1979 "Tjažpromeksport" Muud liigitused
Reklaamfilm
Stsenarist
1977 "Meie alev" Muud liigitused Teksti autor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm