Avaleht

Heino Aassalu

Heino Aassalu

Koreograaf-lavastaja, tantsupedagoog, balletiloolane ja -kriitik Heino Aassalu sündis 27. juulil 1932 Tallinnas.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1985 "Helin" Muud liigitused
Dokumentaalfilm
Konsultant
1972 "Meil on pidu" Muusikafilm Stsenarist
1970 "Päike, meri, maa" Dokumentaalfilm Stsenarist
1962 "Romantikud" Telemängufilm
1960 "Neli tantsu rahvakunstiõhtuks" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Konsultant

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm