Avaleht

Renita Lintrop

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2006 "Estonia" Dokumentaalfilm Režissöör
2002 "Läbi pimeduse" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2000 "Meie" Dokumentaalfilm Režissöör
1999 "Palangi" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1996 "Turvalisuse illusioon" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1995 "Ma olen väsinud vihkamast " Mängufilm Režissöör
1994 "Eestlaste elu" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1994 "Ring" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
1992 "Karistus" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1990 "Dzässi ja bluusi päevad Tallinnas" Filmikroonika Režissöör
1990 "Eesti Kongressi valimispunkt Hagudis" Filmikroonika Režissöör
1990 "Eesti Vabariigi aastapäev" Filmikroonika Režissöör
1990 "Neiu Eva" Filmikroonika Režissöör
1990 "Nõukogude armee aastapäev" Filmikroonika Režissöör
1990 "Šurale" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Teksti autor
1990 "Ülemnõukogu istung" Filmikroonika Režissöör
1989 "Cogito, ergo sum" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Helikujundaja
1989 "Kõik inimese heaks, kõik inimese õnne nimel " Dokumentaalfilm Režissöör
1989 "Meister" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
1989 "Sammas" Animafilm Toimetaja
1988 "Kultuurimaja" Animafilm Toimetaja
1988 "Lend" Animafilm Toimetaja
1988 "Meie aja kangelane" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1988 "Tööd ja tegemised" Animafilm Toimetaja
1987 "Magus planeet" Animafilm Toimetaja
1987 "Naksitrallid II" Animafilm Toimetaja
1987 "Ramsese vembud III" Animafilm
Muud liigitused
Toimetaja
1987 "Ramsese vembud IV" Animafilm
Muud liigitused
Toimetaja
1987 "Serenaad" Animafilm Toimetaja
1986 "See kuristik" Dokumentaalfilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm