Avaleht

Renita Lintrop

Renita Lintrop

vt. ka Renita Illust

Režissöör, stsenarist Renita Lintrop on sündinud 11. detsembril 1955 Tallinnas. Lõpetanud Tartu Ülikooli eesti filoloogia ja žurnalistika erialal. On töötanud ETV stuudios toimetajana, Tallinnfilmis toimetaja ja dokumentaalfilmide direktorina. Seejärel asus tööle filmistuudios SEE.  

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2006 "Estonia" Dokumentaalfilm Režissöör
2002 "Läbi pimeduse" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2000 "Meie" Dokumentaalfilm Režissöör
1999 "Palangi" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1996 "Turvalisuse illusioon" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1995 "Ma olen väsinud vihkamast " Mängufilm Režissöör
1994 "Eestlaste elu" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1994 "Ring" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
1992 "Karistus" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1990 "Dzässi ja bluusi päevad Tallinnas" Filmikroonika Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm