Avaleht

Anneli Arusaar

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Kunstnik
2017 "Jää" Mängufilm Kunstnik
2017 "Paha lugu: Kokkulepe" Mängufilm Kunstnik
2016 "Bodom" Mängufilm Kunstnik
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Kunstnik
2014 "Papa" Animafilm Kostümeerija
Rekvisiitor
2014 "See õige" Tudengifilm Kunstnik
2013 "95" Tudengifilm Kunstnik
2013 "Sireenid" Tudengifilm Kunstnik
2013 "Viimane Romeo" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2012 "Aeg ei peatu" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2012 "Kõik muusikud on kaabakad" Mängufilm
Tudengifilm
Kunstniku assistent
2012 "Teiselpool vikerkaart" Tudengifilm Kunstniku assistent
2011 "Leipzigisse" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2011 "Põrgu Jaan" Tudengifilm Kostüümikunstnik Talurahvas
2011 "Puhastus" Tudengifilm Kunstnik
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm Kunstnik
Juhendaja
2010 "Järjekordne nädalavahetus" Tudengifilm Kunstniku assistent
2010 "Ninja" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Kostüümikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm