Avaleht

Leeni Linna

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Laika " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2015 "Tiibadeta piloot" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2013 "Veregrupp" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Režissöör
Stsenarist
2009 "Sõnumitooja" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Monteerija
2008 "Lotmani maailm" Dokumentaalfilm Toimetaja
2008 "Mehele parim" Tudengifilm Ööklubi külastaja
2008 "Mina olin siin " Mängufilm Klapp
2008 "Pealpool pilvi" Tudengifilm Klapp
2007 "Klass " Mängufilm Klapp
2007 "Klassi kokkutulek" Tudengifilm Režissöör
2006 "Põrgupõhja uus vanapagan" Tudengifilm Režissöör
2005 "Isiklik Ruum" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2005 "Personal Space" Amatöörfilm Operaator
2004 "Oli" Amatöörfilm Operaator
2002 "Kaksi on parem kui üksi" Amatöörfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm