Avaleht

Leeni Linna

Leeni Linna

Leeni Linna (1984) on lõpetanud TLÜ Balti Filmi- ja Meediakooli filmierialal 2009. aastal. Tema lõputööks oli Tiibeti põgenikest rääkiv dokumentaalfilm “Sõnumitooja” (“The Messenger”). Leeni Linna on omandanud mitmekülgseid kogemusi nii režissööri, toimetaja kui ka stsenaristina erinevate telesaadete ja filmiprojektide juures töötades. Tema mitmed lühifilmid on leidnud rahvusvahelistel festivalidel tunnustust. BFM-i dokumentalistika magistrantuuri lõputöö oli dokumentaalfilm "Veregrupp" (2013).

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Laika (tootmises)" Mängufilm Režissöör
2015 "Tiibadeta piloot" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2013 "Veregrupp" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Režissöör
Stsenarist
2009 "Sõnumitooja" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Monteerija
2008 "Lotmani maailm" Dokumentaalfilm Toimetaja
2008 "Mehele parim" Tudengifilm Ööklubi külastaja
2008 "Mina olin siin " Mängufilm Klapp
2008 "Pealpool pilvi" Tudengifilm Klapp
2007 "Klass " Mängufilm Klapp
2007 "Klassi kokkutulek" Tudengifilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm