Avaleht

Lisl Lindau

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2008 "Pimedad aknad" Telemängufilm Leeda ema
1981 "Karge meri " Mängufilm Lammi naine
1978 "Naine kütab sauna " Mängufilm Minna
1975 "Indrek " Mängufilm Proua Malmberg
1975 "Jõmm" Telemängufilm Tädi
1972 "Noor pensionär" Telemängufilm Tööbüroo juhataja
1970 "Valge laev " Mängufilm Ennu ema
1969 "Gladiaator " Mängufilm
1968 "Pimedad aknad I seeria" Telemängufilm Leeda ema
1966 "Tütarlaps mustas " Mängufilm Kadi
1965 "Mäeküla piimamees " Mängufilm
1959 "Kutsumata külalised " Mängufilm Aliide
1959 "Veealused karid " Mängufilm Eeva
1956 "Tagahoovis " Mängufilm Fenja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm