Avaleht

Simona Burljuk

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1989 "Värske leib" Muud liigitused Stsenarist
1987 "Sõprus avab võimalused" Muud liigitused
Reklaamfilm
Stsenarist
1986 "Haigete kodune hooldamine" Muud liigitused
Populaarteaduslik film
Stsenarist
1986 "Te saabusite Nõukogude Liitu" Reklaamfilm
Muud liigitused
Stsenarist
1984 "Posijad ja posimine" Muud liigitused Stsenarist
1983 "Elektrotehnika kõigi jaoks" Reklaamfilm
Muud liigitused
Stsenarist
1981 "Esimene eluaasta" Muud liigitused
Populaarteaduslik film
Stsenarist
1981 "Laste filmoskoop Defi" Reklaamfilm
Muud liigitused
Stsenarist
1980 "Pahatahtlik pisik" Muud liigitused
Populaarteaduslik film
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm