Avaleht

Virve Aruoja

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1976 "Minu naine sai vanaemaks " Telemängufilm Režissöör
Stsenarist
1975 "Teatri vang" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1974 "Ooperiball" Muusikafilm Režissöör
Stsenarist
1974 "Ooperiball reklaamrull" Reklaamfilm Režissöör
1974 "Värvilised unenäod " Mängufilm Režissöör
1973 "Esitamata arved" Dokumentaalfilm Režissöör
1973 "Laulab Tiit Kuusik" Muusikafilm Režissöör
1971 "Aino Talvi" Dokumentaalfilm Režissöör
1971 "Lõppematu päev" Telemängufilm Režissöör
1970 "Kolme katku vahel" Telemängufilm Režissöör
1969 "Reportaaž revolutsioonist" Dokumentaalfilm Režissöör
1968 "Eestimaa" Dokumentaalfilm Režissöör
1968 "Made in Estonia" Reklaamfilm Režissöör
1968 "Tädi Rose" Telemängufilm Režissöör
Stsenarist
1967 "Kas on linnukesel muret?" Dokumentaalfilm Režissöör
1967 "Tihemetsa Põllumajanduse Mehhaniseerimise Tehnikum" Dokumentaalfilm Režissöör
1966 "Peegliahv" Telemängufilm Režissöör
1966 "Ühe suve akvarellid" Telemängufilm Režissöör
Stsenarist
1965 "Kolmest kaheteistkümneni" Muusikafilm Režissöör
1965 "Kristjan Raud" Dokumentaalfilm Režissöör
1965 "Mu kodu on päikesemaa kivisel rannal" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1964 "Evald Okas" Dokumentaalfilm Režissöör
1963 "Albert Üksip" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1963 "Mõistus, tahe, töö ja Lauter" Dokumentaalfilm Režissöör
1962 "Romantikud" Telemängufilm Režissöör
1962 "Väikese Illimari radadel" Dokumentaalfilm Režissöör
1960 "Näitleja Joller" Telemängufilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm