Avaleht

Kalju Leht

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1990 "Õpetaja Johannes Käis" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Stsenarist
1980 "Episood" Muud liigitused Konsultant
1975 "Juhan Liivi lugu" Muud liigitused
Populaarteaduslik film
Konsultant
1974 "A. H. Tammsaare III" Populaarteaduslik film Konsultant
1972 "A. H. Tammsaare II" Populaarteaduslik film Konsultant
1971 "A. H. Tammsaare I" Populaarteaduslik film Konsultant
1965 "Eduard Vilde 1865-1965" Dokumentaalfilm Konsultant
1961 "Eduard Vilde" Dokumentaalfilm Konsultant

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm