Avaleht

Margit Lillak

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Südamering" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
Helioperaator
2012 "40+2 nädalat" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Helioperaator
2009 "Beebilõust" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2009 "Pastacas" Dokumentaalfilm Produtsent
Stsenarist
2008 "Ars longa" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Helirežissöör
2007 "Georg " Mängufilm Rekvisiitor
2006 "Usaldus" Mängufilm Näitlejate valija
Režissööri I assistent
2003 "Lovesick" Mängufilm Kunstnik
2001 "Pambu-Peedu" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2000 "Nina-Jass ja Näpp-Mall" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
"Lõunatuul" Animafilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm