Avaleht

Sten-Johan Lill

Avaleht

Sten-Johan Lill

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "3. oktavi F" Mängufilm Operaator
Monteerija
Isa
2022 "Kallid reisijad" Mängufilm
Muusikafilm
Muud liigitused
Värvimääraja
2022 "Raul Vaiksoo: Pätt või Pühak" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2021 "Kolmapäev" Mängufilm Operaator
Värvimääraja
2021 "Kõrb" Mängufilm Operaator
2021 "Sandra saab tööd" Mängufilm Operaator
2021 "Sea aasta" Dokumentaalfilm Operaator
2021 "Tulevalvajad" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
2021 "Vaino Vahingu päevaraamat" Dokumentaalfilm Valgusmeister
2020 "Kerberos" Mängufilm Värvimääraja
Valgustaja
2020 "Maakohus" Mängufilm Operaator
Värvimääraja
2020 "Üht kaotust igavesti kandsin" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2020 "Viimased" Mängufilm Operaator
2020 "Vseviov" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2019 "Jeesus juhatab Sind kiirteele" Mängufilm Valgustaja
Operaatori assistent
2019 "Kodumaa karjed" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2019 "Matusepäevikud" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2019 "Reiv" Tudengifilm Värvimääraja
B-kaamera operaator
Valgustaja
Elektrik
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Operaator
Valgusmeister
Värvimääraja
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Värvimääraja
B-kaamera operaator
2018 "Omad" Mängufilm Operaator
Värvimääraja
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm B-kaamera operaator
2018 "Portugal " Mängufilm Valgusmeister
Rekvisiitor
B-kaamera operaator
Värvimääraja
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Värvimääraja
2017 "Elu kombinaadi keldris " Dokumentaalfilm Operaator
Värvimääraja
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Valgustaja
B-kaamera operaator
2017 "November " Mängufilm B-kaamera operaator
2017 "Zoopark " Dokumentaalfilm Operaator
Värvimääraja
2016 "Bodom" Mängufilm Operaatori assistent
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Värvimääraja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm