Avaleht

Grete-Liisa Sihver

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Helioperaatori assistent
2016 "Ameerika suvi" Mängufilm Helimonteerija
2016 "Miriami kana unistus" Animafilm Helirežissöör
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Helioperaatori assistent
Helimonteerija
2015 "Keeldu uppumast" Tudengifilm Helirežissöör platsil
2015 "Meieküla Lood" Tudengifilm Helioperaator
2015 "Pilk" Tudengifilm Helioperaator
2014 "Kaasaegne ooper" Tudengifilm Helirežissöör
2014 "Mahlakuningas" Tudengifilm Helirežissöör
2014 "Reiki müsteerium" Tudengifilm Helioperaator
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Helirežissöör
2013 "August välja!" Dokumentaalfilm Helioperaator
2013 "Maja, mis peegeldab ajalugu" Tudengifilm Helioperaator
2012 "Marionett" Tudengifilm Heli kokkusalvestaja
Helirežissöör platsil
2012 "Peata pulmad" Tudengifilm Helirežissöör
2012 "SOS Lasteküla reklaamid" Reklaamfilm Helioperaator
2012 "Vasaku jala reede " Mängufilm Tootmisassistent
2012 "Võlutari Leivapätsid" Tudengifilm Helirežissöör platsil

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm