Avaleht

Anna-Liisa Liiver

Anna-Liisa Liiver on sündinud 1. aprillil 1983. aastal Tallinnas. Õppinud Tallinna Saksa Gümnaasiumis, Oslo Majandusgümnaasiumis Norras ja Vanalinna Hariduskolleegiumi Gümnaasiumis. Kõrghariduse omandanud Eesti Kunstiakadeemias muinsuskaitse ja restaureerimise alal. Täiendanud end fotograafia- ja maalikursustel.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Alljumalad" Mängufilm Kunstniku assistent
2020 "Maakohus" Mängufilm Kunstnik
2020 "Sinine" Mängufilm Kunstnik
2019 "Jeesus juhatab Sind kiirteele" Mängufilm Kunstnik
2019 "Karv" Mängufilm Kostüümikunstnik
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Kostüümikunstnik
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Kostümeerija
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Kunstnik
2016 "Bodom" Mängufilm Kostüümikunstnik
Kostüümikunstniku assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm