Avaleht

Anna-Liisa Liiver

Anna-Liisa Liiver on sündinud 1. aprillil 1983. aastal Tallinnas. Õppinud Tallinna Saksa Gümnaasiumis, Oslo Majandusgümnaasiumis Norras ja Vanalinna Hariduskolleegiumi Gümnaasiumis. Kõrghariduse omandanud Eesti Kunstiakadeemias muinsuskaitse ja restaureerimise alal. Täiendanud end fotograafia- ja maalikursustel.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Karv (tootmises)" Mängufilm Kostüümikunstnik
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Kostümeerija
2018 "Skandinaavia vaikus (tootmises)" Mängufilm Kostüümikunstnik
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Kunstnik
2016 "Bodom" Mängufilm Kostüümikunstnik
Kostüümikunstniku assistent
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Kostümeerija
2014 "Risttuules" Mängufilm Kostüümikunstnik
2013 "Kevad à la carte" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2010 "Külm on" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2009 "Bibendum" Mängufilm Dekoraator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm