Avaleht

Liina Tiido

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Režissööri assistent
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Režissööri II assistent
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Näitlejate valija
Režissööri II assistent
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Režissööri I assistent
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Režissööri II assistent
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Režissööri II assistent
2014 "Kajaka teoreem" Dokumentaalfilm Järeltöötluse produtsent
2014 "Pikk tee alla" Tudengifilm Režissööri assistent
2014 "See õige" Tudengifilm Režissööri I assistent
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Produtsent
Tootmisjuht

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm