Avaleht

Marion Koppel

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Karv" Mängufilm On-line montaaž
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm On-line montaaž
2019 "Virago (tootmises)" Mängufilm Monteerija
2018 "Hea karjane" Mängufilm Monteerija
2018 "Juured" Dokumentaalfilm Monteerija
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm On-line montaaž
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Monteerija
On-line montaaž
2017 "Jää" Mängufilm Monteerija
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm On-line montaaž
2015 "Eesti looduslikud pühapaigad" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm