Avaleht

Arun Tamm

Arun Tamm

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Restart" Teleseriaal Režissöör
2012 "Nurjatud tüdrukud" Teleseriaal Režissöör
Monteerija
2012 "Pealt kullakarvaline" Tudengifilm Režissööri I assistent
2012 "Vasaku jala reede " Mängufilm Režissöör
Monteerija abi
Kris
2011 "Õhuta balloon" Tudengifilm Prisioner
2010 "The Bastards" Tudengifilm The Main Bastard
The Lucky Bastard
The Ugly Bastard
The Crazy Bastard

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm