Avaleht

Meelis Rondo

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Pärandus" Tudengifilm Kaarel
2019 "Zoro" Tudengifilm Baari külastaja
2018 "U48 2018: Remont" Tudengifilm Isa
2017 "Ametniku surm" Tudengifilm Ametnik
2017 "U48 2017: Ema surm" Tudengifilm Petri
2016 "Siberi võmm" Teleseriaal Kibuspuu, politseinik
2016 "Vaikus" Tudengifilm Arst
2016 "Värav" Tudengifilm
2015 "Restart" Teleseriaal Töödejuhataja
2015 "Takso" Teleseriaal Taksosõitja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm