Avaleht

Martin Venela

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Kaevik" Tudengifilm Fookusevedaja
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Operaatori I assistent
2019 "Pugeja" Tudengifilm Operaatori I assistent
2019 "Reiv" Tudengifilm Operaatori assistent
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Lisavõtete operaator
2018 "Pank " Teleseriaal Valgustaja
2017 "1/2 last" Tudengifilm Valgustaja
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Operaatori II assistent
2017 "Taasta side" Tudengifilm Valgustaja
2016 "Mäel" Tudengifilm Valgustaja
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Operaatori assistent
2016 "Üürike ilu" Tudengifilm Valgustaja
2015 "Hüvasti, Nõmme!" Tudengifilm Valgustaja
2015 "Keeris" Teleseriaal Valgustaja
Operaatori assistent
2015 "Meieküla Lood" Tudengifilm Operaator
2015 "Mustad lesed" Teleseriaal Operaatori assistent
2015 "Näljanädal" Tudengifilm Operaatori assistent
2014 "Mahlakuningas" Tudengifilm Operaator
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Laulu teekond" Tudengifilm Kärumees
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Vältimatu" Tudengifilm Operaatori assistent
Operaatori I assistent
Kärumees
2013 "Kartulid ja apelsinid" Teleseriaal Valgustaja
2013 "Külaline" Tudengifilm Kärumees
2013 "Mask" Tudengifilm Valgusmeister
2013 "Õnneliku lõpuga massaaž" Tudengifilm Operaatori I assistent
2013 "Öö Teheranis" Tudengifilm Valgustaja
2013 "Väljakutse" Tudengifilm Operaator
Värvimääraja
2013 "Zebra Island - Everything Might" Tudengifilm Valgustaja
2012 "Elukunst" Tudengifilm Operaator
2012 "Raudteejaam" Tudengifilm Operaator
Monteerija
2012 "Tallinna Ülikooli reklaam - Soome" Tudengifilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm