Avaleht

Martin Venela

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Kaevik" Tudengifilm Fookusevedaja
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Operaatori I assistent
2019 "Pugeja" Tudengifilm Operaatori I assistent
2019 "Reiv" Tudengifilm Operaatori assistent
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Lisavõtete operaator
2018 "Pank " Teleseriaal Valgustaja
2017 "1/2 last" Tudengifilm Valgustaja
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Operaatori II assistent
2017 "Taasta side" Tudengifilm Valgustaja
2016 "Mäel" Tudengifilm Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm