Avaleht

Martin Venela

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Operaatori I assistent
2019 "Pugeja" Tudengifilm Operaatori I assistent
2018 "Pank " Teleseriaal Valgustaja
2017 "1/2 last" Tudengifilm Valgustaja
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Operaatori II assistent
2017 "Taasta side" Tudengifilm Valgustaja
2016 "Mäel" Tudengifilm Valgustaja
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Operaatori assistent
2016 "Üürike ilu" Tudengifilm Valgustaja
2015 "Hüvasti, Nõmme!" Tudengifilm Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm