Avaleht

Meelis Arulepp

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Kaka ja kevad" Animafilm Animaator
2020 "Sipsik " Animafilm Režissöör
Animaator
Piltstsenaariumi joonistaja
2017 "Talvelugu" Animafilm Režissöör
Piltstsenaariumi joonistaja
2013 "Suur maalritöö" Animafilm Režissöör
2011 "Mis mõttes?" Animafilm Režissöör
2009 "Kui ma oleksin suur 2" Animafilm Animaator
2006 "Kui ma oleksin suur" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
2006 "Väike lühinägelik boamadu" Animafilm Režissöör
Animaator
1992 "Hotell E" Animafilm Animaator
1990 "Naksitrallid" Animafilm Animaator
1989 "Reisikiri" Animafilm Animaator
1989 "Sammas" Animafilm Animaator
1989 "Silmus" Animafilm Animaator
1988 "Lend" Animafilm Animaator
1988 "Linn" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1987 "Eine murul" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1987 "Ramsese vembud IV" Animafilm
Muud liigitused
Kunstnik-multiplikaator
1984 "Kalle ja Koll" Animafilm
Muud liigitused
Kunstnik-multiplikaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm