Avaleht

Oliver Rauam

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Jahiloom" Tudengifilm Režissööri II assistent
2015 "Hall" Tudengifilm Näitlejate valija
2015 "Lõpetamine" Tudengifilm Produtsent
2015 "Näljanädal" Tudengifilm Režissööri I assistent
2014 "Toome helbed" Tudengifilm Produtsent
Klapp
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Eesti kuningas" Tudengifilm Režissööri I assistent
Klapp
Kunstniku assistent
Kõrtsiline
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Laulu teekond" Tudengifilm Režissööri I assistent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Millesse eestlased usuvad?" Tudengifilm Ärikas 2
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Vältimatu" Tudengifilm Klapp
2013 "Öö Teheranis" Tudengifilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm